Potes pod kulom bb, Vrdnik , Srbija +381 22 21 55 271 rezervacije@etnoselo-vk.rs

KONTAKT
PRATITE NAS

Uslovi i opis posla:

• Završena srednja stručna sprema;

• Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima;

• Spremanje i održavanje javnih prostorija i soba unutar objekta;

• Na osnovu okupiranosti objekta i rasporeda, mogućnost rada i u vešeraju (pranje i peglanje frotirskog, restoranskog i hotelskog tekstila);

• Sposobnost za individualni i timski rad.

Nudimo Vam:

• Obezbeđen prevoz Novi Sad - Vrdnik - Novi Sad;

• Obezbeđen obrok;

• Redovna primanja;

• Mogućnost napredovanja i usavršavanja;

• Rad u prijatnom ambijentu i pozitivnoj timskoj atmosferi.

Uslovi i opis posla:

• Iskustvo najmanje godinu dana

• Obavljanje pomoćnih poslova u kuhinji, priprema i dodavanje namirnica potrebnih za spremanje jela

• Poštovanje odgovarajućih procedura lične higijene

• Sposobnost samostalnog rada i rada u timu

Nudimo Vam:

• Obezbeđen prevoz Novi Sad - Vrdnik - Novi Sad

• Obezbeđen obrok

• Redovna primanja

• Mogućnost napredovanja i usavršavanja

• Rad u prijatnom ambijentu i pozitivnoj timskoj atmosferi.

Uslovi i opis posla:

• Obrazovanje: završena strukovna škola - SSS - smer kuvar;

• Relevantno iskustvo minimum godinu dana;

• Poštovanje odgovarajućih procedura lične higijene i nošenje adekvatne uniforme;

• Poznavanje, poštovanje i obezbeđenje usklađenosti sa politikom bezbednog rukovanja hranom, rotacije proizvoda, prvo ušlo-prvo izašlo (First In-First Out - FIFO); datiranja, obeležavanja, čišćenja i organizovanja frižidera/zamrzivača/skladišta i usklađenost sa hladnim lancem (Cold Chain), u svim odeljenjima i delovima povezanim sa hranom;

Učestvovanje u radnim operacijama i podrška kolegama tokom perioda povećanog obima posla radi osiguranja optimalne usluge za goste;

Praćenje kvaliteta pripremljene hrane koja se uslužuje gostima radi kontrole utroška hrane i odgovornog upravljanja otpadom;

Kontrola prijema robe u kuhinjskom odeljenju, poštovanje svih standarda i normativa u proizvodnji hrane;

Posvećenost pružanju usluga gostima hotela na najvišem nivou;

Kreativan pristup pripremi i serviranju jela;

Sposobnost samostalnog rada i rada u timu.

Nudimo Vam:

• Obezbeđen prevoz Novi Sad - Vrdnik - Novi Sad

• Obezbeđen obrok

• Redovna primanja

• Mogućnost napredovanja i usavršavanja

• Rad u prijatnom ambijentu i pozitivnoj timskoj atmosferi.

Uslovi i opis posla:

• Završena srednja stručna sprema, smer konobar/visoka stručna sprema - restorater

• Radno iskustvo minimum 6 meseci

• Poželjno poznavanje stranog jezika - engleski

• Vredna osoba koja poseduje manire i kulturu ponašanja u skladu sa objektom gde bi radila

• Dobre organizacione sposobnosti i znanje o načinima usluživanja

Nudimo Vam:

• Obezbeđen prevoz Novi Sad - Vrdnik - Novi Sad

• Obezbeđen obrok

• Redovna primanja

• Mogućnost napredovanja i usavršavanja

• Rad u prijatnom ambijentu i pozitivnoj timskoj atmosferi.

Uslovi i opis posla:

• Priprema pića po porudžbini;

• Poznavanje sastava i osnovnih karakteristika pića koja se služe;

• Održavanje higijene bara i barskog inventara;

• Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima;

• Razvijene komunikacione veštine, ljubaznost prema gostima;

Srednja stručna sprema smer konobar;

Poznavanje engleskog jezika.

Nudimo Vam:

• Obezbeđen prevoz Novi Sad - Vrdnik - Novi Sad

• Obezbeđen obrok

• Redovna primanja

• Mogućnost napredovanja i usavršavanja

• Rad u prijatnom ambijentu i pozitivnoj timskoj atmosferi.


Ukoliko želite da budete deo tima, pošaljite nam Vašu biografiju.

Priložite Vaš CV: