• GIFT SHOP
  • NACIONALNI PARK
  • TERASA RESTORANA
  • BESPLATAN Wi-Fi

Obaveštenje

Shape

U skladu sa preporukama kriznog štaba Republike Srbije, zbog opasnosti širenja bolesti COVID 19, usluge wellness i spa centra dostupni su samo gostima koji koriste usluge smeštaja.

Vaš Etno kompleks Vrdnička kula.


Dobro došli

Shape

Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“ izgrađen je etno kompleks „Vrdnička kula“. Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovo naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći „stazom zdravlja“ za svega 20 minuta lagane šetnje od hotela "Premier Aqua"


SMEŠTAJ


U tišini Fruškogorskog mira, okružene prelepom prirodom, smeštene su kuće za odmor koje će Vas svojom udobnošću očarati i učiniti da im se stalno vraćate.Veličina svake kuće za odmor je 65m2.Svaka kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak gde se nalaze sofa , moderno opremljeno kupatilo, dok se na spratu nalaze dve sobe.Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum šest osoba.Kuća sadrži: mini bar, fen, sef, IPTV, WiFi, telefon.

od 7.700 RSD/ Dan

Prostire se na površini od 50 m2. Kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak, moderno opremljeno kupatilo, a na galeriji je smešten raskošan francuski ležaj. Idealan boravak za tek sklopljene velike ljubavi. Kroz vrata naše kuće možete uploviti u Vaš novi bračni život okruženi čistom prirodom, domaćom kuhinjom našeg „Etno restorana“. Ostvarite svoj dugo sanjani san! Kuća sadrži: mini bar, fen, sef, IPTV, WiFi, telefon.

od 7.700 RSD/ Dan

Soba je 23 m² u njoj se nalaze dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj. Moderno opremljene sobe sa prelepim pogledom na prirodu, omogućiće Vam odmor i regeneraciju celog organizma.

od 5.300 RSD/ Dan

POZOVITE NAS

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja.

BROJEVI TELEFONA

T: +381 22 21 55 271
M: +381 63 495 319

POŠALJITE NAM E-MAIL

Ukoliko želite da dobijete odgovor na Vaš e-mail.

POSETITE NAS

Posetite Banju Vrdnik i uživajte u Fruškoj gori.

ADRESA

Etno kompleks Vrdnička kula, 22408 Vrdnik
Potes pod kulom bb, Srbija

Testimonials

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik