• GIFT SHOP
  • NACIONALNI PARK
  • TERASA RESTORANA
  • BESPLATAN Wi-Fi

Dobro došli

Shape

Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“ izgrađen je etno kompleks „Vrdnička kula“. Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovo naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći „stazom zdravlja“ za svega 20 minuta lagane šetnje od hotela "Premier Aqua"


RADNO VREME ETNO RESTORANA

Ponedeljak - Neradni dan

Utorak - Nedelja od 11:00h do 23:00h

Zbog velikog interesovanja, OBAVEZNA je rezervacija stola u restoranu, najkasnije jedan dan ranije za subotu i nedelju na sledeći broj telefona 063495303 ili na fiksni broj u toku radnog vremena restorana 0222155270. Nismo u mogućnosti da garantujemo slobodan sto bez rezervacije.

Romantična večera, upotreba wellness i spa centra, poklon dobrodošlice.

6.350,00 rsd/ Dan

Noćenje sa doručkom, upotreba wellness and spa centra, ručna masaža (30 min).

5.050,00 rsd/ Dan

SMEŠTAJ


U tišini Fruškogorskog mira, okružene prelepom prirodom, smeštene su kuće za odmor koje će Vas svojom udobnošću očarati i učiniti da im se stalno vraćate.Veličina svake kuće za odmor je 65m2.Svaka kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak gde se nalaze sofa , moderno opremljeno kupatilo, dok se na spratu nalaze dve sobe.Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum šest osoba.Kuća sadrži: mini bar, fen, sef, IPTV, WiFi, telefon.

od 9.950,00 rsd/ Dan

Prostire se na površini od 50 m2. Kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak, moderno opremljeno kupatilo, a na galeriji je smešten raskošan francuski ležaj. Idealan boravak za tek sklopljene velike ljubavi. Kroz vrata naše kuće možete uploviti u Vaš novi bračni život okruženi čistom prirodom, domaćom kuhinjom našeg „Etno restorana“. Ostvarite svoj dugo sanjani san! Kuća sadrži: mini bar, fen, sef, IPTV, WiFi, telefon.

9.950,00 rsd/ Dan

Soba je 23 m² u njoj se nalaze dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj. Moderno opremljene sobe sa prelepim pogledom na prirodu, omogućiće Vam odmor i regeneraciju celog organizma.

6.650,00 rsd/ Dan

POZOVITE NAS

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja.

BROJEVI TELEFONA

T: +381 22 21 55 271
M: +381 63 495 319

POŠALJITE NAM E-MAIL

Ukoliko želite da dobijete odgovor na Vaš e-mail.

POSETITE NAS

Posetite Banju Vrdnik i uživajte u Fruškoj gori.

ADRESA

Etno kompleks Vrdnička kula, 22408 Vrdnik
Potes pod kulom bb, Srbija

Testimonials

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik