Dobro došli!

Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“ izgrađen je etno kompleks „Vrdnička kula“. Čist vazduh, preko 200 sunčanih dana godišnje, miris lipove i borove šume koje okružuju naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini iz 14.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima prvi put podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći stazom zdravlja za svega 15 minuta lagane šetnje.

Smeštaj

Etno kompleks Vrdnicka kula, Apartman

Etno apartmani

U tišini Fruškogorskog mira, okruženi prelepom prirodom smešteni su etno apartmani koji će Vas svojom udobnošću očarati i učiniti da im se stalno vraćate. Etno apartmani su površine 65m² i predstavljaju spoj moderne i tradicionalne arhitekture uz očuvanje harmonije sa prirodom Fruške gore. Građeni od prirodnih matrijala, etno apartmani se sastoje iz prizemlja i etaže. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, dimenzija 160 x 200, moderno opremljenim kupatilom, dok se u etažnom delu nalaze dve zasebne spavaće sobe sa po dva kreveta dimezija 80 x 200. Etno apartmani imaju maksimalan kapacitet do šest osoba i svaki sadrži mini bar, fen, sef, IPTV, WiFi, telefon.

Book Now
Etno kompleks Vrdnicka kula, Apartman

Mladenački etno apartman

Nakon krunisanja svoje ljubavi u svečanoj sali hotela „Vrdnička kula“ provedite prvu bračnu noć u mladenačkom etno apartmanu posebno osmišljenom za tek sklopljene velike ljubavi. Mladenački etno apartman površine 50m² se sastoji iz prizemlja sa galerijom. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa sofom na razvlačenje dimenzija 160x200 i moderno opremljenim kupatilom, dok je na galeriji smešten raskošni francuski ležaj dimenzija 200x200. Etno apartman je opremljen mini barom, fenom, sefom, IPTV, WiFi, telefonom. Poklonite nam poverenje, posetite nas, a mi ćemo Vas uveriti da je kreiranje lepih uspomena naš prioritet.

Book Now
Etno hotel Vrdnicka kula, Sobe

Etno Sobe

Moderno opremljene etno sobe su površine od 21m² do 28 m² i sadrže kupatilo, dva odvojena kreveta dimenzija 100 x 200 koji se mogu spojiti. Iz svake sobe se pruža zadivljujući pogled na Nacionalni park Fruška gora, najstariji nacionalni park u Srbiji. Etno sobe su opremljene mini barom, fenom, sefom, IPTV, WiFi, telefonom. Udoban krevet, prelepa priroda, čist vazduh omogućiće Vam odmor i regeneraciju celog organizma.

Book Now