Dobro došli!

Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“ izgrađen je etno kompleks „Vrdnička kula“. Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovo naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći „stazom zdravlja“ za svega 20 minuta lagane šetnje od hotela "Premier Aqua"

Smeštaj

Etno kompleks Vrdnicka kula, Apartman

Etno Apartmani

U tišini Fruškogorskog mira, okružene prelepom prirodom, smeštene su kuće za odmor koje će Vas svojom udobnošću očarati i učiniti da im se stalno vraćate.Veličina svake kuće za odmor je 65m2.Svaka kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak gde se nalaze sofa , moderno opremljeno kupatilo, dok se na spratu nalaze dve sobe.Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum šest osoba.Kuća sadrži: mini bar, fen, sef, IPTV, WiFi, telefon.

CENA 7.700 RSD

noć / apartman
Book Now
Etno kompleks Vrdnicka kula, Apartman

Mladenački bungalov

Prostire se na površini od 50 m2. Kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak, moderno opremljeno kupatilo, a na galeriji je smešten raskošan francuski ležaj. Idealan boravak za tek sklopljene velike ljubavi. Kroz vrata naše kuće možete uploviti u Vaš novi bračni život okruženi čistom prirodom, domaćom kuhinjom našeg „Etno restorana“. Ostvarite svoj dugo sanjani san! Kuća sadrži: mini bar, fen, sef, IPTV, WiFi, telefon.

CENA 7.700 RSD

noć / apartman
Book Now
Etno hotel Vrdnicka kula, Sobe

Etno Sobe

Soba je 23 m² u njoj se nalaze dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj. Moderno opremljene sobe sa prelepim pogledom na prirodu, omogućiće Vam odmor i regeneraciju celog organizma.

CENA 5.300 RSD

po osobi / po noći
Book Now