Svečana sala

Svečana sala

Svečana sala

Svečana sala

Svečana sala

SALA ZA SVADBE ETNO HOTELA

Vi ste spremni da provedete ostatak života sa Vašom voljenom osobom, a mi smo tu da Vaš dan učinimo posebnim i pretvorimo Vaše snove u realnost.

Luksuzna restoranska sala „Vrdnička kula“ koja se nalazi u istoimenom kompleksu, ukupne površine od 540 kvadratnih metara se može podeliti u tri samostalne sale za manji broj zvanica, predstavlja idealan prostor za venčanja koje ćete godinama čuvati u dragom sećanju. U jedinstvenom ambijentu etno kompleksa se nalazi crkva Sv. Georgija tako da možemo organizovati i crkveno venčanje. Profesionalni tim će uz apslolutnu angažovanost oko organizacije, prateći Vaše želje i stil, učiniti sve da Vaš savršen dan prođe upravo tako – savršeno.

Sve Vaše goste možemo smestiti u 10 etno apartmana i 22 sobe hotela „Vrdnička kula“, dok Vama, našim dragim mladencima, poklanjamo gratis smeštaj u luksuznom mladenačkom apartmanu. Svim gostima je na raspolaganju gratis korišćenje Vodenog i Sauna sveta hotela „Fruške terme“. Naša briga o mladencima ne prestaje sa završetkom venčanja. Specijalan poklon za sve naše mladence je večera u Etno restoranu "Vrdnička kula" koja predstavlja poklon za prvu godišnjicu braka.

Savršena scenografija za Vaš najromantičniji dan je već postavljena, Vaše je samo da dođete da je posetite. Zakažite svoju svadbu I doživite magiju na Fruškoj gori.

Dozvolite nam da zajedno kreiramo Vaše venčanje iz snova!