Svečana sala

Svečana sala

Svečana sala

Svečana sala

Svečana sala

SALA ZA SVADBE ETNO HOTELA

Luksuzna restoranska sala je kapaciteta do 500 mesta, uz mogućnost deljenja u tri manje sale, za manji broj zvanica, te predstavlja idealan prostor za venčanja koje ćete godinama čuvati u dragom sećanju. U jedinstvenom ambijentu etno naselja možemo Vam organizovati crkveno, građansko venčanje i smestiti Vaše goste u etno apartmane ili sobe hotela „Vrdnička kula“. Profesionalni tim će uz apslolutnu angažovanost oko organizacije učiniti sve da Vaš savršen dan prođe upravo tako – savršeno. Dozvolite nam da zajedno kreiramo Vaše venčanje iz snova!

U okviru Etno kompleksa nalazi se crkva Sv. Georgija, te u našem jedinstvenom ambijentu možemo organizovati i crkveno i građansko venčanje, a Vaše goste smestiti u etno apartmane ili sobe hotela „Vrdnička kula“. Kapacitet etno naselja „Vrdnička kula“ čine 22 sobe i jedan apartman i 10 bungalova idealnih za smeštaj višečlanih porodica. Svi mladenci od nas dobijaju gratis noćenje u mladenačkom bungalovu, a za goste na svadbi smo obezbedili specijalne pogodnosti.

A kao dokaz da naša briga o mladencima ne prestaje sa završetkom venčanja imamo poklon za sve naše mladence-večera u Etno restoranu "Vrdnička kula" kao poklon za prvu godišnjicu braka.

Gosti koji koriste uslugu smeštaja mogu dodatno da uživaju i u spa centru hotela "Vrdnička kula". Na Vama je samo da se prepustite mirisima bora, kedra, ruzmarina, mente, šumskog voća, meda i da dozvolite da Vas čari fruškogorskog vazduha i prirode povedu na nezaboravno putovanje.

Usavršili smo pretvaranje snova u stvarnost, jer mi smo apsolutni izbor za krunisanje Vaše ljubavi.