Etno restoran i Vinski podrum

Etno restoran „ Vrdnička kula“, idealno mesto da se sklonite iz gradske gužve, da usporite svoj dnevni ritam i da se spojite sa prirodom. Pozicioniran u samom srcu Fruške gore i okruženju koje ima razvijenu tradiciju u proizvodnji domaće hrane, izdvojili su naš restoran kao mesto koje treba obavezno posetiti. Upotreba lokalnih proizvoda poput šumskih gljiva, mesa divljači, sireva, meda, šunke, kulena, te grožđa i vina, uz dašak kuvarske čarolije, izbor je za naše goste, kroz jedinstvenu ponudu tradicionalne lokalne kuhinje. Priprema hrane uz upotrebu otvorenog plamena kao osnovnog izvora toplote, ne samo da zadovoljava gastronomske senzorne kriterijume, nego kod gostiju budi iskonske osećaje. U okviru kuhinje imamo sopstvenu pekaru gde se svakodnevno pripremaju sveža peciva. Domaća kobasica, dimljeni vrat, domaća slanina su iz naše pušnice. Vredne ruke našeg mesara i tajne recepture su zaslužne sa jedinstven ukus domaće kobasice, ćevapa i pljeskavice koji se pripremaju u našoj kuhinji. Mirisi pregorelih ostataka brašna na šamotu, prirodno dimljenog mesa i barikiranog vina, uz ambijent, bilo da je reč o mirisu borova u letnjim mesecima ili pucketanje kamina uz snežnu idilu zimi, ostaju urezani u memoriji kako onog ko je došao da uživa u čarima „Vrdničke Kule” tako i onoga ko se potrudio da im te čari približi.
Kapacitet restorana sa terasom je 230 mesta. Sa terase se pruža prelep pogled na Vrdnik i Frušku goru koji može da učini da Vaš porodični ručak ili poslovna večera budu nezaboravni. Naša velika strast je proizvodnja finih rakija od različite vrste voća. Želimo da ponudimo našim gostima potpuno prirodno piće u kome će uživati i čulo ukusa i čulo mirisa. Zbog toga smo kao cilj postavili da u svaku čašicu rakije unesemo nežne mirise i arome odabranog i zrelog voća. Kod nas se susreću požrtvovanost i tradicija, ljubav prema finim pićima i moderna tehnologija. Sve to čini nezamenjivu simbiozu koja je temelj naših vrhunskih Premier rakija.
U bogatoj restoranskoj ponudi imamo zanatsko Premier pivo iz sopstvene proizvodnje. Strast, kreativnost i preciznost koja ulazi u svaku kap su ono što nas je učinilo proizvođačima piva. Naša filozofija je da se najbolje pivo priprema koristeći najbolje sastojke gde je moguće dodati i domaće autohtone komponente. Poseban naglasak stavljamo na pažljiv odabir i regionalno poreklo korišćenih sirovina.
Budite hedonisti i za sebe izaberite samo najbolje! Naš zadatak je da ispunimo Vaše očekivanje!
Etno bašte čine tri manje bašte ukupnog kapaciteta 70 mesta. Povezuje ih dečije igralište koje se nalazi u središnjem delu gde imate pogled na Vaše mališane dok uzivaju u bezbrižnoj igri.
Vinski podrum kapaciteta do 130 mesta, su izuzetno pogodan za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka koje želite da podelite sa prijateljima i porodicom.